Serah diri

Haiii sy kene serah diri 24hb ni.. Ade tips tak utk bersalin sebelum tarikh tu? Sy dah buat ketuk ketampi,jalan itik,byk berjalan. Tapi tu la.. Baby still lagi sedap kt dalam 😌 kalau boleh tak nak kene induce 😣

2 Balas

saya kena serah diri 20hb...takutnya😱

4y ago

sy pun takde tips jugak sis. sama la buat semua yg sis cakap tu. dia masih lagi sedap dlm perut. tapi nasib sy la tak sempat induce air ketuban pecah dah 😅 moga sis dipermudahkan bersalin nanti ye. takpe kalau kene induce. asalkan ibu dan baby selamat 😊😊