Upt semakin pudar . Ada harapan ke tak ye ? Mohon doakan saya .

Haiii semuaaa . Kalau mcmniii agak2 ade ke xde yee ? Gamba petama tu mcm jelas sikit tu saya cek smlm ..gamba yg kedua tu sye cek pagi tadi . Mula2 sye rasa hppy sgt . Tp bila cek pagi td tu nampak mcm makin pudar . Hmmm . Tolong doakan saya . Penantian 2 tahun mungkin x lama bg org lain . Tp bg sye sgt lama 😭 malam nie saya nk test beli upt jenis lain . Mohon doa yg baik2 utk saya ye

Upt semakin pudar . Ada harapan ke tak ye ? Mohon doakan saya .
7 Balas

Tahniah Sis.. Kalu dah nampak satu line walaupun blurry tu dah positive.. Sis mungkin awal sangat kehamilan.. Better check di klinik lebih baik

Positive le tu. Sma mcm sy awal2 pregnant. Time ni bru 4w. Alhamdulillah now dh 5bln lbh dh.

Puan boleh cuba test dalam seminggu dua lagi. InsyaAllah semoga ada rezeki buat puan❤️

Fikir yg positif sis.Bagi pendapat sy:Positif tue. Take care ya.

pikir positif sis. doa baik2.. positif tu tahniahh sis

I'll pray for you

Post reply imageGIF

Tahniah sis