Alhamdulillah Semakin Pekat

Assalam.. Mggu lepas sy ade post cek upt.. Tp 2nd line tu pudar sgt.. Tp mggu ni sy cek pg td alhamdulillah semakin cerah.. Doakan sy n baby sihat² n dipermudahkan urusan ya..

Alhamdulillah Semakin Pekat
12 Balas

Sama mcm sy sis...aritu pudar ja..Alhamdulillah makin terang.. moga dipermudah urusan kita semua.. 😊

2y ago

tahniah sis doakan saya juga ya tadi test naik 2line tapi pudar² je

Alhamdulillah. semoga baik2 kandungannya. Sis dah jumpa doc buat pengesahan kehamilan ke?

sama sis saya baru try pagi tadi still pudar lagi ..harap² ada rezeki saya ...

brpa hari cek baru jelas sis..sebab Sya ada jugak cek hari tu. tapi pudar sangat2

2y ago

sama la sis saya baru check subuh tadi baik 2line pudar

maaf puan..boleh sy tahu .wktu ni dah brp week ya usia kandungan?

aamiin.. tahniah yaa.. saya pun tu hari macam ni 😊

Cm ni.. Positif ke? Xsmpi 5minit..naik mcm ni.

Nanti w8 dah boleh scan detect heartbeat 😍

Ambik masa brape lame untuk lekat balik sis

4y ago

Mksdnya apa ye?sy xpenah keguguran 😅

Alhamdulilah tahniah sis