Booking hospital kerajaan serdang, kajang.

Haiii semua, saya nak tanya. Kalau kita nak bersalin di hospital kerajaan, kita kene booking katil terlebih dahulu ke? Atau dah nak bersalin nanti pergi je mana man hospital terdekat? Ada yang bagitahu saya kene booking sebelum 30 minggu, ada yang bagitahu nanti walkin je. Saya pun tak pasti, ni 1st pregnancy saya. Due bulan 11 sekarang usia kandungan 28minggu.

7 Balas

walk in je..y penting siapkn brg2 bby serta ibu..jgn lupa bawak buku pink