Booking hospital kerajaan serdang, kajang.

Haiii semua, saya nak tanya. Kalau kita nak bersalin di hospital kerajaan, kita kene booking katil terlebih dahulu ke? Atau dah nak bersalin nanti pergi je mana man hospital terdekat? Ada yang bagitahu saya kene booking sebelum 30 minggu, ada yang bagitahu nanti walkin je. Saya pun tak pasti, ni 1st pregnancy saya. Due bulan 11 sekarang usia kandungan 28minggu.

7 Balas

kene book hosp ke kalau nak bersalin? igt terus pergi je kalau da turun tanda 😅 saya da nak bersalin anak ke2. masa anak 1 ngam 37w g hosp kene beranak terus sbb baby kurang gerak. anak ke2 ni xtau la procedure sebetulnua

2y ago

Tu saya pun pening, ada yang tanya saya dah book belum, saya pun terkejut sebab ada yang bagitahu nanti dah turun tanda terus je pergi hospital berdekatan. Saya pulak 1st pregnancy, taktahuu dah nak buat gapo. Ada la kk tanya haritu nak bersalin mana, tapi saya tak beritau gapo gapo, sebab tak confirm lagi.