Susu Enfamama

Nak tnya.. Ada siapa2 tak mcm sy.. Minum susu enfamama lepas 3 jam mcm tu mesti akan membuang *cirit birit.. Tu normal ke ya??

5 Balas

Rasa nya mungkin awak tak sesuai minum susu enfamama tu kot. Sebab yg normal nya tak cirit birit lepas minum susu. Cuba tukar susu yg lain. Semoga dipermudahkan urusan dan jumpa susu yg sesuai. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tak normal puan. Cuba tukar susu lain. Saya plak tak sesuai dengan susu anmum. Sehari 3,4 kali cirit. Last sekali saya stop baru okeh. Bila tanya nurse tu maksudnya susu tu tak sesuai dengan awak. 😌

Tak normal, tak perlu minuk susu khas utk mengandung pun boleh, just minum susu kotak biasa asalkan susu

yupp sama mcm sy..last2 sy stop..sy minum susu lazz kurma perisa coklat .. mual sngt klau nmpk susu..

Sama saya. Cirit birit seharian. Last bagi kawan. Elok pulak dia minum. Saya minum everyday