Adakah tanda dah nak melahirkan ???

Haiii . nak tanya . perlu atau x sgera ke hospital sbb ad rasa sakit sikit² jemcm senggugut tuu dan kerap kncing ?? skrg da 37w4d .. Bila brjlan jea akn rsa sakit mcm kita dtng snggugut tu .. Due sy 02/11/2020

1 Balas

Mommy dah bersalin ke tu? Kalau dah, tahniah ye👏🏻👏🏻. Semoga mommy dan baby sentiasa dikurniakan kesihatan. Aamiin 🤲🏻 Maaf mommy, saya baru nampak soalan mommy hari ni. Tu yg baru jawap. #TAPsupermoms #TAPactiveusers