Adakah ini tanda nak bersalin

Perut mengeras Rasa macam senggugut Dah sehari dari pagi sampai malam Kerap kencing sakit belakang Tapi tak da turun tanda lendir ataupun darah lgi cuma sakit sangat je dekat bawah perut macam senggugut Due 26dsmber ni

4 Balas

saya due pun 26/12 tapi alhamdulillah saya selamat bersalin harini . saya mula mula cuma keluar lendir je 3 hari lepastu petang baru sakit contraction sampai hosp jalan dah buka 7cm & terus masuk lr bersalin 🥰

Sy baru bersalin smlm 19/12..sy rasa mcm ni la dari mlm hingga subuh..xde tnda lendir ke darah ke pecah air ketuban.pagi tu pegi hospital da 6cm terus masuk labor room

sye dlu rse mcm nie laa sis ,pergi hosoital sbb perut mengeras dri tgh hari smpai mlm ,skali g hosoital jln da buka 3cm ,

sis dah pergi hospital ke?