Terasa sakit d bahagian bawah

skrg kndungan sy da masuk 37minggu n sy kerap sakit d bahagian tutt..bila sy baring n duduk sakit tu makin terasa n sakit tu buatkan sy kurang selesa..adakah tu tandaΒ² kelahiran bby sy semakin hampir..??dulu masa ank no1 n 2 sy x rasa mcmni..mgkin jgk sbb da 9tahun sy x melahirkan atau itu mmg sakit yg normal ye..?boleh kongsi pndpt x..

1 Balas

Kepala bby da engaged ke

4y ago

Da dkt bwh..smlm scan tpi doktor ckp air ketuban jauh lg dri kple bby..skrg tgh tgu due date je..