keputihan gatal

Haiii mommy2 semua...sis dahh 37w6d normal kerr keputihan makin banyk..sbelum ni xlaaa banyk sgt...harini rasa mcm bnyk sgt berketol² keluar...gatal² jer...

6 Balas

Pg klinik sis.. Takut klu dh jangkitan bahaya utk baby di dlm.. Nnt dorg bg ubat insert atau dh blh dh tu beranak. 😁. Dh cukup masak. Hehe. Bahaya GBS ni sis. Segera ke hospital/klinik utk dptkan rawatan.. Klu disusuli darah, pg hospital terus...

4y ago

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. Aamiin.

sya 33 weeks ritu kena keputihan teruk jugak. consult dgn doc, doc bagi ubat insert. selepas 1 hari keluar ketui mcm kapur. lps tu mcm kurang dh sikit. tp still ada sikit2

Kadang2 tu tanda rahim dah terbuka..sebab macam saya mula2 keluar keputihan ketul.bila doctor check bukaan rahim baru keputihan tu ada darah

sy 33w3d...keputihan ada..tp x byk..xda la smp keluar kt panties...mmg nk hujung kerap ada keputih ye?

sila gi rujuk kk sis...keputehan tu bhya bgi ibu mngandung...

sme sis..sye trus g klnk doc ambik smpel tkt gbs