keputihan banyk

hi mommy, nak tnya normal ke keputihan bnyk kluar mcm air kadang2 mengalir sentiasa basah jee tak selesaa.. klu pakai panty liner klu nmpk light2 yellow. x de gatal atau pape.. dri awal pregnant smpai la 33 weeks.

5 Balas

Sy bru tnya nurse smlm dia ckp kalau jernih putih mcm telur tu biasa normal2 kita mmng ada, kalau putih susu pon normal je kalau tkde bau tkde gatal … lebih dri tu gatal bau bnyk prgi spital terus

sy pun mcm ni juga. tkde gatal atau berbau, cuma tu la makin nak masuk trimester 3 makin bnyk sy tgk. dh buat swab gbs pun tkde juga gbs, kdg sy smpi confius keputihan ke air ketuban 😅

6mo ago

Sama lah. Risau leaking je aiyo

better jgn pakai panty liner sis. nak pakai boleh tapi kena sentiasa tukar. kalau gatal baik bg tau dokter so nanti dokter bg antibiotik & krim

swab test gbs sis at least detect awai ad gbs ke x. sbb kuning2 gitu sma laa mcm sy. sy mmg gbs

Pernah kena ni masa first pregnant. Consult dr ya. Kalau nak buat gbs test pun ok je

6mo ago

masa u kena dulu sangkut gbs ke