Keputihan , dia tak berbau tak gatal cume banyk buat sy rse rimas dan tak senang duduk

Salam semua sy dh 38w nk tanya normal ke kalau miss v kite ni keluar keputihan mcm air bercampur keputihan ketul2 . Kdg smpai basah sy punya spender ngn kain . Terkejut beruk sy igtkan air ketuban ke ape rupanya air keputihan ? #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

tu salah satu tanda awal bersalin. teruskan jaga kebersihan faraj dgn betul, minum air kosong secukupnya, pakai pantiliner/ pad