SCAN... WEEK X SAMA DGN LNMP

kenapa ye scan kt klinik.. Week kt scan tu x sma dgn lnmp.. Patutnya dah 8week..tp kat scan 5 week.. Normal ke.. Ada ssiapa ada pengalaman

9 Balas

Sama dengan saya.. patut 8w tapi scan 6w4d… doc cakap normal mungkin ovulasi lambat atau saiz baby kecik sebab ikut parent badan kecik… dengar heartbeat baby okay and normal so tak perlu risau

sy scan 8 week tp bby 9 weeks doc trus suruh minum air gula dia ingt sy gdm . nasib x , bby je sihat nk besar cepat 😂

Normal. Doc kata persenyawaan x sama kadang2 dgn waktu telur keluar. Saya scan masa 8 week tp janin baru 6weeks size.

dr ckp normal klau beza seminggu, sy pun 9w tp scan tadi 7w . sokay yg penting bby membesar dgn sihat❤️

sama dgn saya. time 6 weeks. tapi bila scan balik waktu 8 weeks, dah sama minggu nya

Normal sis.. anak ptama sya bgtu juga.. jgn risau semua ok juga

Sebelum ni sy scan kecik dari usia, sbb kurang makan.

Normal.. sya pun scan msa 9w.. saiz dlm scan 7w4d.

dktr tak cakap apa2 ke?

5mo ago

saya pun lari byk jgk.. ikot LMP dh 12w3d, tp ikot scan baru 9w4d .. sy irregular period. so ovulation lambat.. jnji baby sihat sis.. no worries kalau ada lari sikit.