Venofer untuk naikkan hb

Haiii ada x mommy yg hb rendah dekat2 nk bersalin ni kena masukkan ubat VENOFER utk naikkan HB . Sakit x masa masukkan ubat tu ?

2 Balas

Yg drip ke? Rasanya takde apa. Sy dpt yg cucuk kt punggung tu. Kena dgn nurse xpndai cucuk mmg sakit la 😅

1y ago

Haha sy lg rela cucuk tgn amik darah tu, sakit kejap je. Cucuk kt punggung ni, sakit dia smpai nk duduk pun senget2 jadinya, terlanggar pun jd ngilu 😅 2 hari berturut dpt nurse xpndai cucuk. Sampai naik angin gakla masa tu. Elok pulak esoknya dpt nurse lain 🤣

yg drip x sakit pun...Sy aritu 4 Kali drip..

1y ago

Smalm bru botol prtama. Alhamdulillah ok2 shaja. Cuma blik je umah kaki bengkak. Lpas tu urut2 dgn minyak. Tngok pagi ni surut ok dh. Hehe