Hb rendah. Cucuk venofer

Siapa ada pengalaman cucuk ubat iron sucrose? (Venofer) macam mana rasa nya ye ? Sakit ke ? #firsttimecucukvenofer #33weekspregnancy #hbrendah

3 Balas

okay lah korg. tq pada yg respon. actually dah bersalin dah bulan 7, baby pun dah sebulan 😄 masa cucuk venofer tu pregnant 8 bulan. lepas habis cucuk petang tu kena allergic kaki bengkak dan kebas. lama nauu nak tunggu respon nye ye haha

sy after bersalin kena masuk ubat venofer..sbb hb 7..takde la rasa sakit, rasa mcm masuk drip air je 😁

Saya tak pernah kene cucuk..tapi banyak ibu² ckp ade sakit sikit...mcm kene gigit kerengga gitu