Ada tak due 3/12 ?

Haiii. Ada x due sama macam sy 3/12. Apa tnda2 yg korang tgh rasa skrang ?? Cer share .

15 Balas

Sy doakan untuk semua ibu2 yang nak bersalin dalam jangka masa tdekat ni "SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN JALAN BERSALIN IBU2, SEMOGA TERBUKA LUAS DENGAN MUDAH RAHIM IBU2, TANPA KOYAK DAN TAK PERLU INDUCE BAGAI., DAN SEMOGA IBU DAN BABY SEHAT WALAFIAT🥰♥️" SEMOGA BABY MENJADI ANAK SOLEH & SOLEHAH YANG MUDAH DIJAGA. ♥️♥️♥️

1y ago

Terima kasih . Aminn2