SIAPA DUE 18 / 12

Ada yang sama dengan saya tak ? Boleh share sekaranf korang rasa macam mana 😘

25 Balas

25hb12 😊 sy dah start tak boleh tdur malam skrng.. kalau bgun pagi susahnya nak bgun dri katil sebb sya tdur tepi dinding.. suami tkut sya tergolek.. 🤣🤣 so susah sngat.. n sering nak terkencing.. tdur susah nak cri posisi sebb baby tolak tulang rusuk.. rsa makin kuat rse penat.. msak kt dpur mmg sedia 1 krusi khas...sebb mmg tak lrt... nk jalan jauh pon sakit dah kaki2 betis.. tapak kaki.. mungkin dah makin besr baby ibu pon berat dia ermm bleh than hahaha.... 🤣🤣 kuat tdur.. makin malas.. tpi rajin mandi sebb kuat peluh. kdng2 rse senak kt bwah pusat.. bby gerak mlam2 pon rse tak selesa sgt...sebb dia dah start penuh dah hihi.. tegang urat pon selalu... kembung perut..haa cmtulah.. tpi enjoy je the moment.. seronk ad peneman daln peyut.. sebb tak lama dah bby kita nak kluar.. 🥰😊🤩❤️❤️ semoga dpermudahkan semuanyaa..amin3..

2y ago

wahhh Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan awak ❤

Saya kalau apps 25/12 tapi dalam buku pink misi letak 27/12. So far memang rasa tak larat da nak buat kerja sangat, tidur malam masih okay, cuma nak pusinh dari kiri ke kanan tu ambil masa 🤣 seksa rasanyaa. Baby pulak Alhamdulillah aktif da sekarang. Lagi satu ade makcik kata perut saya da turun kebawah sedangkan batu 31weeks 3days. Ghisau kita kalau terkeluar awal sangat, sbb barangnya tak lengkap lagi 😅 semoga dipermudahkan segala urusan kita semuaaa . Aamiin 🫶🏻🤲🏻

2y ago

Sy ikut apps 22/12 tapi dekat buku 24/12 . Semoga dipermudahkan urusan kita semua 🥰

Betul2 sama due 18/12. tapi kemungkinan akan lahir awal sebab saya pesakit SLE, semoga sis dipermudahkan segala urusannya dan selamat melahirkan baby yg sihat 😊. dah 32 weeks lebih ni asyik terkencing jelah, pastu malam susah nak tido, dah tido pulak rasa nak kencing 😂. tengah malam biasa bngun 3 kali kencing. pastu skrg baru nk start exercise utk org yg dh nak bersalin mcm jalan itik, squat, duduk butterfly.

2y ago

sama lah terkencing saja HAHAHA. apa apa pun semoga dipermudahkan segala urusan awak ❤

Rasa tak sabar sangat nak bulan December, nak beranak, nak bagi susu badan, nak slim balik, nak cantik2 balik.. sebab sekarang ni berat naik banyak, pakai apa pun tak cantik, muka kembang, makan nak kene control, sakit sakit badan tapak kaki, susah tidur🤣😵 tapi enjoy je lah kan waktu2 ni..alhamdulillah.. hehehe

saye due 22/12 . suami saye baru meninggal dunia , semoga saye kuat untuk hari2 akan datang dan dapat besarkan anak dengan baik . sekarang 32week sakit dekat tulang pelvis nak beralih dari kanan ke kiri memang sakit . semoga ibu2 yang rase benda sama terus kuat 🥰

2y ago

Salam takziah, semoga dipermudahkan segala urusan awak nak bersalin dan menjaga anak.

Saya due 31 minggu 4 hari. Due 25/12. Seronok rasa bila baby aktif dalam perut cuma waktu malam jadi susah nak lena . Perut asyik mengeras dan baby suka bergerak 🥲 Moga kita semua dipermudahkan urusan bersalin & baby sihat afiat inshaAllah ❤️❤️❤️

2y ago

aamin semoga dipermudahkan segala urusan awak ❤

saya 16/12 , baby suka mengeras 🤭 ada rasa sakit tapi main2 lah tak kerap sangat .. pastu ada hari perut rasa memulas ja .. risau terberanak awal dah lah sakit dibahagian ari2 nak berjalan ke baring ke bangun ke rasa sakit ..

saya 11/12/22 inshaa allah tp 10hb dh kena serah diri kat hospital sbb gdm o/d .. baby bambam setiap hari nak tido susah cari keselesaan sbb sakit kat perut dan ari2… tp sejak dua tiga hari ni start sakit tumit kaki je… 😂

2y ago

semoga dipermudahkan segala urusan awak ❤

Insya Allah 17.12 tp dlm buku 19.12 sbb terlebih tarikh 2 hari... Takut sbb ada buasir teruk skrg ni.... Tdo mlm biasa je bby aktif sgt2... Selalu sakit dkt bhgian pinggul.. Moga dipermudahkan urusan kita semua nanti

2y ago

kan aktif lain macam apa apa pun semoga dipermudahkan segala urusan ❤

due 13/12.. bt mse skrg sakit ari2 je, jln sikit dh penat.. tp waktu mlm sy senang je tido mungkin siang sy bekerja. bila baring je mmg akan lelap 😅 baby mlm aktif grk tp tido tetap tido 😆