Ada tak due 3/12 ?

Haiii. Ada x due sama macam sy 3/12. Apa tnda2 yg korang tgh rasa skrang ?? Cer share .

15 Balas

Haii saya pun due 3/12. So far tanda sakit tu kat bahagian pelvic rasa cucuk cucuk ngiluuu sangat. Tambah lagi kalau baring mengiring kiri time tidur, nak bangun tu rasa sakit sgt kat pelvic tu. Selalu rasa sakit bila nak bangun dari position baring tu lah. Perut pun kerap sgt mengeras skrg. Mak saya ckp tu tnda baby dah masuk laluan. In shaa Allah semoga urusan ibu mengandung semua dipermudahkan 🤲🏻🥰

1y ago

Haiii . Sama lh. Nk bngun tu yaAllah. Seksa sngttttt. Tapi seksa2 pun tu lah nikmat utk kita kan. Semoga selamat bersalin. Sis . Lagi 7hari ye kita nk bersalin . Tapi mnx2 kluar mudah2 lah si comey kita ni. 💖

Sy doakan untuk semua ibu2 yang nak bersalin dalam jangka masa tdekat ni "SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN JALAN BERSALIN IBU2, SEMOGA TERBUKA LUAS DENGAN MUDAH RAHIM IBU2, TANPA KOYAK DAN TAK PERLU INDUCE BAGAI., DAN SEMOGA IBU DAN BABY SEHAT WALAFIAT🥰♥️" SEMOGA BABY MENJADI ANAK SOLEH & SOLEHAH YANG MUDAH DIJAGA. ♥️♥️♥️

1y ago

Terima kasih . Aminn2

Sy 3/12 .. skrg sakit on off .. selang stgh jam atau sejam mula laa sakit perut, bawah perut, celah kangkang, punggung, berdenyut2 .. perut kerap mngeras ..

1y ago

Sy sakit perut bawah lpas kencing. Dan bru start sakit2 pinggang.

Mcam sy 2/12.. selalu rasa perut mengeras & rasa kepala baby mencucuk kadang2 tp takde trun tanda lg.. semoga urusan bersalin kita dipermudah,aminnn

1y ago

Hehe samala,awak due bila?

Due sya dekat dgn awak. 1/12 tpi belum ada tanda lagi utk bersalin😅 sya rasa amat berat skrg ni. Kepala baby mencucuk kat bawah. Nerves

1y ago

Sya sudah branak mummy, 23hb jam 3.35am.. Baby laju keluar tanpa tanda🤣 gudluck branak nanti mummy 👶💪

doakan saya dgn pasangan serta kwn2 dlm group nie sis. . semoga allah permudah urusan bersalin sis 😊❤️🤲🤲🤲

1y ago

Aminnnn . 💖💖

sy due 11/12 tpi hujung bulan kena serah diri...smpai skrng tk ada tanda ape2 yg kerap hmm

sya patut due 4/12.. tapi baby keluar awal 36 minggu.. 6/11 dia dah keluar..

Tak pregnant tapi nak wish semoga dipermudahkan segala urusan

1y ago

Terima kasih awk. 🥰🥰

sy 1/12.....hari ni prut asyik mngeras je...on off...tpi tak skit sngt...

1y ago

alhmdulillah...sy dh slmat brsalin 22/11/22....🤭🤭best dpat cium bby