kenapa rasa mcm sengugut ??

haii sy 39w3day ... kenapa sy rasa sakit mcm sengugut tapii sakit tu dalam masa 1jam ke 2 jam pastu hilang .. sekali2 baru dy datang ?? rasa dy sakit sengugut smpai pinggang2 sakit ... tu ka tanda bukaan rahim kita makin buka ??? tolggg sy .. sbb haritu sy cek bukaan baru 1cm .. hmmmm ..

1 Balas

hampir dah tu sis..jaga jaga ya jangan duk sorang sorang kat rumah

5y ago

tu ka tandaa bukaan rahim kita makin membuka ?? allah .. sy terlalu risau kalau overdue .. tq sis