33 week sengugut

Momy normal ka kandungan 33 week perut bahagian bawa rasa mcm sengugut tidak sakit trlalu tpi yg mnghairankan dari jam 8 smpai lr jm 3 skrng msi nyeri² mcm senggut buat sa nda selesa ..pndai datang dan pergi sakit dy tpi tda trlalu sakit...tanda apa itu perlu ka sa jumpa doktor mslh lain mcm pendarahan tiada cuma rasa mcm sengugut saja....#seriusnanya #firstmom #ingintahu

3 Balas

Nurse kkia tempat saya selalu pesan, kalau ada sakit mcm senggugut prgi klinik or hosp utk mereka cek n scan if ada sbarang mslh.

da pegi klinik...xde contration serius kemungkinan kna kencing kotor....

sama ada contraction palsu atau kencing kotor.

2y ago

tuelr da pgi klinik xde contration serius..dn kencing ada kotor sikit..tpi doktor bg msa smpai isnin ni mnun air banyk2 klo msi jga kencing kotor dy akan bg antibiotik