baju raya

Haii.. sini sapa geng raya dalam pantang ??sy due dua hari puasa. Besar kemungkinan raya tu belum habis pantang 44 hari. Boleh bg cadangan or pengalaman x? Mmg perlu ke beraya berkain batik? Xboleh pakai lawa2 mcm normal? Xde pengalaman. Ank first. Tq

36 Balas

Ikut selese.. Nk pkai bju kurung nnti ssh nk selak mnyusuknn ank.. Klaw kain batik ngn bju base xla serabut sgt... Dlm pntang nie hormon bdn lain..ngn pnas..rimas..serabut.. Tmbh lg nnti kte tgok org mkn sedp..kte xleh mkn.. Lg la kte rse lsin suhu bdn dn keadaan mse tu..Jd pkai pe yg sis selese dgn keadaan sis mse tu...