Nak bersalin anak ke-3

Haii siapa yg dh berasalin bnyk anak, makin bnyk anak makin awl bersalin betul ke ? Sbb saya anak frst 39weeks anak kedua 38w3hari ada ka yg ke tiga makin awl ?

2 Balas

kalau sya plak , ank 1st ngam2 due ( boy ) . ank 2nd overdue 5d ( girl ) . yg skg 3rd ni , 38weeks ( girl )blum ada hint2 nak beranak dlm masa terdekat . sya harap x overdue , 🥲 .

x jgk..sy sulong 36 week..kedua 37..ketiga 37week..keempat 36..kelima 37week..keenam 36 week