Bersalin PKP

Boleh kongsikan pengalaman korang bersalin time pkp ni tak? Mula dari packing barang bnyk x? Smpi lah dh keluar wad. Makin tinggi kes covid makin risau kita nk bersalin.

1 Balas

Sy bersalin di Hospital Ipoh.. Awal pagi admit ward sebab dah pecah air ketuban, petang bersalin n esok tengah hari dah boleh balik.. Tapi petang jgk la balik nya sbb tunggu segala surat n dokumen discharge. Baju sy bawak sepasang utk balik n baju baby sy prepare 3 pasang je. Pampers, bedung n toiletries. X bawak bnyk barang pun sebab time pkp kalau xde apa2 masalah diorg akan discharge kan kita cepat..

3y ago

Sy bersalin normal.. Sy dapat 1st class n free sbb suami sy pegawai tentera..