hina sgt ke.?

Haii semua..td sy bwk baby g klinik utk cucuk 3 bulan..tp disebabkan baby x cukup tido, dia asyik nangis aje sbb nak tido..sy pon suakan susu utk bg dia snyp n tido..ade sister tu tegur..bg susu botol.? Sy iyakan aje..pastu sister tu ckp ngan pesakitnya..nnty kalau dah kluar baby jgn bagi susu botol..bg susu bdn..kalu susu bdn antibodi nye kuat..nak suruh anak sllu sakit boleh laa bg susu botol..sy dgr dia ckp mcm tu jd tersentak..ape hina sgt ke bg susu botol..bukan sy xnak bg. Susu bdn kurang..mcm2 cara sy buat utk byk kan..sedih nye laa sy..rasa mcm x berguna sy sbgai maknya..??

2 Balas

Kakak saya habis pantang, dh x bagi susu badan. Sbb susu dia pn kering gak. Alhamdulilllah, anak dia sihat je. Umur pn dh setahun lebih. Sis jgn risau ye... Nak buat mcm mane kan, bkn sis x nak susukan, dh memang susu badan tu kurang.

Alaaaa...x pa..jgn sedih...kakak n 2adik sya x pnh bg susu bdan..sebab susu x nak kuar..sihat ja anak dorg..bambam lg...