bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Balas

saya pernah bleeding week 6. first keluar brownish dlu dalam bberapa hari pastu slow² keluar mcam darah period. Bila scan, doktor cakap baby masih dalam kantung & suruh scan balik selepas 2 week. Tapi tak sampai 2 week, saya dah gugur 😢 Waktu malam seblum saya gugur, perut dah sakit. sakit setiap 10 minit bgitu. Dalam hari ke-7, saya gugur 😢 waktu subuh.. sekarang dah pregnant balik ...Alhamdulilah 😌

4y ago

Sy pn spotting kluar wrna coklat..tapi dia dtg bukan setiap hari..kadang-kadang..Doc ckp normal sbb implantation..tp klu ad bleeding then sakit prt yg teramat sgt kena pergi hospital @ klinik..Now dh 6 weeks