bleeding

haii semuaa... nak tanye semalam saya bleeding..red colour blood.. then saya pergi scan..doc cakap kantung da berusia 4 weeks plus... still ade kantung and isi cume tak dpt detect jantung kemungkinan too early... lgpun pundi kencing kosong scan xclear sangat... anyone penah bleeding mcm ni x di awal kehamilan

bleeding
17 Balas

Hai sis.. saya pernah jee.. but org ckp tu tanda2 mengandung.. time tu saya dh 8week.. mulaa ingat gugur dah nges guling2 😂😂😂.. Bila cek ok jee alhamdulillah semua.. but doc ckp jgn lasak sgt.. pstu kene makan folic acid.. bg kuat rahim utk baby berkembang dgn baik