hi mommies! nak tanya, normal ke kalau 4 weeks pregnant, berjalan banyak jadi perut cramp?

perut cramp + sakit pinggang and bloated bila jalan banyak. normal ke?

2 Balas

tulah.. semalam terjalan banyak pula. sebab kerja. lepastu jadi cramp and rasa keras je bahagian rahim tu. memang macam tu eh awal2 pregnant. sebelum ni saya pernah misscarriage. saya harap sangat kandungan kalini membesar dengan sihat 🥺

Awal2 pregnant klau blh elakkn berjalan bnyk sis, kndungn awk msih bru…kalau perut kembung tu normal