Bleeding

Haii , saya nak tanya kat mommy semua .. Bleeding time mengadung ni risiko tak .. Sebab saya dah sebulan tak kuar darah .. baru jex mengandung .. saya bimbang lha .. ke memang macam ni .. harini saya kuar darah .. warne merah cair .. ??

6 Balas

kalau darah cair pegi hospital trus bahaya kalau darah pekat wrna coklat itu masih okay

5y ago

insyallah. baik2 je smua. sama2 doa. jgn stress. tgk drama korea okay 😂

Pergi hospital terus sis. Bahaya. Benda xpasti baik jump doc. Biar doc cek

5y ago

Terima kasih awak ,

better refer dokter

5y ago

most welcome

X normal.p hsptl

Pi jumpa doktor

5y ago

Terima kasih awak

Bpa week

5y ago

Takde sakit perutt ..