nak tanya

tumpang tanya ada siapa penah keluar darah tak time pregnat..saya nie dah jumpa doktor tapi doktor cakap takot bleeding or keguguran..saya kuar tak byak tak sikit..adakah ia normal..anak first..

9 Balas

Saye pernah mase 8-10 minggu, doktor scan baby ade heart beat, lps tu doktor bagi ubat buat kuatkan rahim..mc dalam 2 minggu jugakla..bed rest. Jgn buat keje2 berat,.. Alhamdulillah skrg dah 25 minggu..doa banyak2 inshaAllah

Sama la kita 😢😢 takut sangat ni 3 tahun tunggu ni sebab kita bersalin anak kedua ambil depo lepas tu ssh nak lekat sekarang baru lekat sorang balik tapi darah keluar x bnyk sangat tpi risau takut ape2 jadi

saya masa 10weeks ada bersama husband terus spotting. pergi klinik dr cakap baby okay. dr bagi ubat kuatkan rahim. rest in bed 1-2weeks. alhamdulilah 20weeks dah sekarang

Pregnant yg first dlu sy pernah kene.. Mula2 setitik je.. Doc kata normal.. Lps tu makin lama mkin byk..2 mgu lps tu sy keguguran.. Apa2 pun tnye nasihat doc

Saya pernah keluar darah tapi jenis spotting masa 10w. Tak banyak. Terus pergi klinik. Alhamdulillah. Semua okay. Mungkin implantation.

Sama la sy pun dah 3hari bleeding..tawakal dan redha je skrg ni..doc pesan dkt sy tunggu darah penuh 1pad baru dtg hospital..

4y ago

Hmm takot jugax

ye sy mule2 cklet llme drh sskit...harini heavy bleeding n abortion😞😭 mc 1week..hope pasni ad rezeki

Sis bleeding ada check upt tak...

samala kita😣😣😣