confius

haii saya last period 22-26 ogos 2019 . check upt sendiri -ve . Lepas 4 mnggu tak period pergi klinik swasta . Buat upt n scan . Upt -ve scan kosong . Dr ckp tkde cyst tkde fibroid semua . Dr ckp kalau ada skrg maybe 7 weeks mcm tu . Tapi skrg 20oct sya masih blom period . Dr suruh dtg lepas 2 mnggu amik ubat turun darah . Ade ke chance ke utk sya pregnant ? . Sbb tk pernah period lewat mcm ni .

7 Balas

Member sye ad kes cm ni , doktor nk bgi ubt turun darah tpi dia x pergi tpi lps beberapa week upt dia positive

5y ago

Doakan saya preggy ye sis. Amin