jerawat batu yang teruk

Haii.. nak tnya siapa ada pengalaman naik jerawat batu semasa mengandung? Sy byk naik besar2 dekat dagu.. xtahu nak buat macam mn..nampak nak sembuh tapi naik lagi bertubi2 yg baru. rasa sakit sangat, stress, malu nak keluar.. ada cadangan tak mcm mana nak kurangkan/hilangkan.. atau cadangan skincare.

1 Balas

Biar kn je sis.. Jgn pkai apa2 skincare, tkut effect kat baby.. Org ckp, klu kita naik jerawat... Nnti bby boy 💕

5y ago

😢 terima kasih sis bg kata2 semngt. Itulah mmg xbrani nak pakai pape takut mudarat baby...