ibu anak sorg

haii nak tanye normal tak ye atau memang mcm tu setiap kali dia nk berubah bulan bile time nk tido je malam mesti merengek nngis..ada je tak kena dh biasa tido ngiring pon kjp nngis xselesa..lama2 tu baru diaa tido ..ank sy skrg 5 bulan 20 hari adakah ini sebb dia nk beralih bulan nk masuk buln 6 lain ragam diaa

1 Balas

Normal... Lain baby lain ragam nya... Bby saya pun mcm tu susah... Dia punya menangis mcm kena pukul... 😂😂😂