Pengalaman mommies..

Haii.. Nak tanya ada x yang pengalaman mcm sy.. Cek urine 1st double line tp samar2.. Then buat plak urine kali ke 2 mase 4w3d negatif plak.. Dr bg tarikh 13hb tuk check urine dgn scan balik?.. Ade x mommy mcm ni..

1 Balas

mommy ade bleeding x? period delay? kalau delay period boleh try balik semua another 1week. boleh try pakai dip n tell or disclosure or clearblue. buat masa pakai lepas bangun tido. first urine.

2y ago

xpernah delay period lg..ni bru 1st time.. nnt try check next week...