extra jus

Haii nak tanya 6weeks preggy boleh minum x air ni

extra jus
17 Balas

Pliss avoidddd! Abang sy meninggal sbb minuman ni. Buah pinggang rosak sbb dia dh ketagih dg minuman ni so everyday everytime dia kne mnum ni last* dia meningg al umur 28 th tinggalkan sorang anak 4th dan bini dia. Everyweek kene cuci darah.habis dah harta benda mak nak antar dia berubat kt hospital. Kt indonesia minuman ni mmg dah bnyak org complain. (Btw sy org indonesia) Lagi* laa untuk ibu mebgandung memang tk bole la. Tinggi gula tinggi pewarna tinggi pngawet. Eh memang minuman tk elok la. Sama ja mcm kalo kt sini mcm redbull. Memang effect dia tk trase sekarang tp nnti tengokla kalo dah ketagih. Sanggup tk makan janji minum ni. Sis kalo sayang baby kt perut tu plis jangan degil nk mnum bnde* mcm ni. Tk elok untuk sis dan baby. Apapun jaga kesihatan elok* jaga pemakanan untuk baby. Semoga sihat slamat smpai dilahirkan nanti. Amiin

Extra joss mne bleh mnum...utk orgnyg keje berat atau keje shift mlm bleh la mnum..dkt blkg sachet extra joss tu pn xsilap sy die ade mention ibu hamil xley mnum...klau nk tmbh tenaga mnum je air rebusan kurma merah,buah goji,buah longan, rose hip ti..yg tu elok..milk booster lg..

Ank first sy kuat minum ni..anak jd stress dlm perut n doc ckp baby agak kecik dgn weeks dia..last2 kne branak awl sbb uri sy stop bekalkn mknan kt baby..so air ni mmg xelok amik slalu..sy dlu slalu mnum sbb suka sgt ..lgpon kt belakang dia dh tulis x ssuai utk ibu mngndung

Saya peniaga... Minuman ni tarlalu manis untuk kita ni... Lagipun macam banyak gas... Lebih baik cari minuman yang lebih berkualiti... Saya pernah try sekali je... Pastu tak boleh move on.. Coz terlalu manis... Saya pulak jenis tak kuat manis.. Tak bagus langsung untuk kesihatan

Saya tk pernah minum dari sebelum kahwin sampai lah dh kahwin nak beranak tak lama lagi ni, sbb bila tengok yg jual" dkt kedai air ni rasa pelik, saya ingat ni ubat kuat lelaki, sbb gambar dia tu 😂

Masa saya pregnant haritu pun pernah mengidam nak minum😅 tapi bila baca dekat google air ni tak berapa elok utk pregnancy so tahan jela minum air kosong

X blh kan sis.. kt belakang da tulis.. huhu.. asben sy kalau bancuh siap warning lagi..

tak digalakkan ,minuman nii manis. biasanyaa orang lelaki yg rmai minum air ni

Klu teringin bole la mnm sikit. Tp xelok amalkan. Kandungan gula tggi

Ada byk pilihan air lain yg lebih bernutrisi tinggi utk ibu hamil.