mybaby 8Month

Haii , nak minta pendapat , baby sy nak masuk 8 bulan , still tak boleh merangkak , asyik nak dukung . And ada kah normal ?

17 Balas

Ade anak yg x merangkak terus nk belajar tatih n jalan ....

Yes it will be in their own time don't worry

Anak sy 1 thn 1 bln br bole jalan...

Bby ada guna walker tk d rmh?

Normal lahh tuu

Normal sis

Hai, mybaby pun orang kata lambat nya merangkak, tapi bagi saya dont worry but setiap anak lain lain kan, ade baby cepat ade baby lambat, tu semua hormon dea, macam kita ade orang okay ade orang xokey kan, hehehhe its so k awak, insyallah bby kita dh nk 8bulan lebih baru nk merangkak sbb asip nk megesot je, skng dea nk masuk 9bulan haaa laju mane x megemas n sorok,belom bejalan lagi hareyy mama dea,#seronokbilaadranakkecilnakmembesarnikan🤣🤣