Anak dah nak masuk 8month 18 ni normal ke dia tak boleh duduk tegak lagi dan tak merangkak lagi eh?

Angkat bontot dri 6month lagi #firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

awak boleh ajar baby. boleh search dkt you tube. lepas tu awak kena bgi baby rasa permukaan yg berbeza2 mcm letak atas rumput, tanah

blh try ajar anak teknik merangkak dan duduk dkt utube ada...try search..mg dpmudahkan segalanya amiin