Sterimar for adult

Haii , mummy , ad tak mummy yg prnah guna sterimar nii ?? ok tak yee ? Dan sesuai x utk ibu preggyy ??

Sterimar for adult
5 Balas

Alhamdulillah sgat mbntu pnafasan sy semasa dijangkiti covid-19... Especially for my son... Sterimar nii air garam jee tp sgt bgus... Mmg doc yg recommended 😊👍

ni utk sinus ke? sy pernah pakai sblm hamil tp jenama lain.. time hamil tak guna dah sbb keadaan sinus terkawal.

baby punya pun ada.. kalau tak silap.. air garam je.. utk baby yg selseme elok guna nie... cuba tanya doc na..

blh guna .kalau rs was2 puan blh refer pada doc yg rawat puan semasa chckup bulanan di kk😉✌🏻

dapat dari official website sterimar