keputihan.

Haii momysss skliann. Siapa perna mengalami keputihn masa pregnant. Jnis yg xde bau n xde gatal. Cuma keputihan dia wrna susu n pekat mcm tu. Sblm ni preg biasanya keputihan ada tp gatal. Skrg mcm rsau je nmpk wrna susu n pekat sikit. Nak bg tau doc tp malu pla sbb doc llki cnfrm durg nak cek bwh.

11 Balas

Saya pun ada tp sikit je keluar. Biasanya keluar kalau sy penat. Kalau lepas berjalan lama tu mmg akan keluar. Risau juga ni.