KEPUTIHAN 27week

salam .. saya dah 27week makin hari makin melampau lak keputihan ni keluar , rimas betul .. saya dah bagitahu doc dua kali , sama je doc bagitahu selagi x berbau n gatal , tu normal .. tapi betul2 x selesa n sekarang dah nampak macam kuning2 je keputihan tu , dah x putih susu macam selalu .. macam mana ek saya nak kurangkan , dia xde bau n x gatal pun , cuma banyak n sangat x selasa ye hari2 ..

2 Balas

Elakkan pakai pantyliner & feminine wash. If dduk rumah cuba awak tak payah pakai seluar dlam. Ni tips doc sy bg. Mmg berkesan. Keputihan mmg kurang sgt2. Oh lg 1 kurangkan mkn benda manis. Bykkan minum air kosong. Semoga berkesan utk awak

4mo ago

Meleleh lau xpakai seluar dlm tu..sy time nk mndi tu cabut seluar dlm, tiba2 keputihan keluar smpai meleleh celah peha..kene pakai panty liner jgk sbb xlarat nk tukar seluar dlm selalu

mintak doc masukkan ubat kat bawah. nanti 2 3 hari terus okay, cakap je dgn doc tu saya da tak selesa