21 weeks 4 days

hai mommy, nak tanya mcm mne nak hilangkan keputihan, awl pregnant xde pon.. ni sec pregnant mkin bnyk plK. keputihan yg jnis wrna hingus n gatal tp xde bau..ia melekat dkt lubang faraj mcm mne nk hilangkan.. ada tips tak 😣😭 #firstmom

2 Balas

Sis inform nurse kt kk nnti dia bagi unat masukkan kt laluan faraj tu.. then nnti ok.. kalau makin teruk atau tkde perubahan.. inform dorang untuk dr buat lab test

1y ago

Tak sakit, cuma rasa tak selesa je. Jgn risau mereka lebih pakar, takkan lakukan porcedure yg membahayakan ibu dan bayi

hi sis. boleh lihat info & tips di artikel ni. tapi jika masih ragu-ragu, pergi check & jumpa doktor ye. https://my.theasianparent.com/keputihan-pada-wanita