Keputihan banyak

Sy pregnant 24week..keputihan banyak warna putih pekat mcm colgate tu..mmg normal ke atau x ye?..ada cara2 nk bg hilang x?rimas sbb gatal tp xda bau..sy dh pergi klinik cek tp negatif gbs..#seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

nnti sist pegi klinik. bgtw msalah sist dkt nurse tu. nnti diorang refer sist jmpa doc .doc bgi ubat yg ssuai la nnti utk msalah sist..sbab sy pun pnah jga

Saya baru misi terangkan smlam pasal keputihan . Misi cakap kalau keputihan gatal dan warnaa pekatt kenaa cepat jumpaa doc . Tkut kuman pada babyy