keputihan.

Haii momysss skliann. Siapa perna mengalami keputihn masa pregnant. Jnis yg xde bau n xde gatal. Cuma keputihan dia wrna susu n pekat mcm tu. Sblm ni preg biasanya keputihan ada tp gatal. Skrg mcm rsau je nmpk wrna susu n pekat sikit. Nak bg tau doc tp malu pla sbb doc llki cnfrm durg nak cek bwh.

11 Balas

sy mase preggy xde kputihan. bila week 25 tetiba ade skit 2 hari je. tp sbb sbb risau, sy bgtaw jgk. doktor terus ambik smpel kat bawah. takut gbs. tapi mmg kate doktor keputihan sy banyak sgt. cuma xkluar aje. so, xkluar kputihan, xde bau, xhijau, jgn sangka xde ape2. however, end of pregnancy, sy xde gbs la.

5y ago

pakai muncung itik, jolok kat bawah. nt dia ambik sampel