susu ape yg sesuai untuk ibu hamil

Haii mommy2 semua...sya nak tnye lah...sya x tw nak minum susu ape..untuk kandungan saya ni...saya cube minum horlick..tp x boley tekak sya jadi loya mcm nak muntah..sebelum horlick sya minum annum pon same jgk..ade susu selain susu ibu mengandung x. ???

34 Balas

Awak try mnum susu kurma farm fresh.. Sedap, xdak gula tambhn.. Manis dr pati kurma.. Ad kebaikan susu segar + kurma utk awak ng baby

5y ago

Kak pasaraya ad jual.. Jenama farm fresh.. Susu kurma.. Kt tempt awak xtau pa ad jual ka x