susu ape yg sesuai untuk ibu hamil

Haii mommy2 semua...sya nak tnye lah...sya x tw nak minum susu ape..untuk kandungan saya ni...saya cube minum horlick..tp x boley tekak sya jadi loya mcm nak muntah..sebelum horlick sya minum annum pon same jgk..ade susu selain susu ibu mengandung x. ???

34 Balas

boleh je minum susu apa2.. kalau tak bole jugak telan susu, pegi beli tablet calcium ..

Terima kasih semua..in shaa allah sy akn cube minum susu yg ni suggest kn...

Minum fresh milk jual kt pasaraya tu je sis. Tak pun susu kambing Purenat.

sya mnum.susu hl je yg brperisa... yg lainn.xbley nk telan..

Saya minum susu nespray je sis . . Kdg2 kacau dengan milo . .

Minum susu segar je sis. Atau susu kurma farm fresh tu

Frisomum or enfamama..xmanis..gula pun x tggi m anmum

Try fresh milk sis.. Brand fresh farm sedap

Telan pil kalsium kalau x boleh minum susu dear. ☺

saya minum susu HL jo,, asid folic dh tersedia