susu ape yg sesuai untuk ibu hamil

Haii mommy2 semua...sya nak tnye lah...sya x tw nak minum susu ape..untuk kandungan saya ni...saya cube minum horlick..tp x boley tekak sya jadi loya mcm nak muntah..sebelum horlick sya minum annum pon same jgk..ade susu selain susu ibu mengandung x. ???

34 Balas

susu HL pon okay awk.. tp klu Anmum Nurse dgn DR tk galakkn.. sbb susu tu ad gula tmbahn.. sy pon just mnum susu HL dgn HiGoat ☺️ Tp ad stgh xtahan bau hamis susu HiGoat.. Awk try je mnum HL.. ☺️ Kakak sy mnum susu tu 3kli shri.. skrg susu dia byk sgt bile nk nyusukn ank..