Hospital delivery

Haii mommy² semua,mau tanyalah dalam buku laporan kehamilan ni maksud hosp delivery tu apa? Kena lapor diri sbelum due kah atau mksud dia bersalin kat hospital😅😅 Btw harini last 30weeks #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

1 Balas

Maksudnya boleh bersalin di hospital kot? Kalau awak ada komplikasi semasa pregnant ni macam GDM dll biasanya doctor akan bagitahu kena lapor diri bila @ takboleh lebih due date ke. Sebaiknya apa apa tanya doctor in charge.

2y ago

Oo,macam tu..Tq☺️