Cek Upt Positif

Haii mommy2. Nak tnye kalau sy check upt seminggu sblom due haid positif. 2 hari lagi nak due haid. Ada kemungkinan ke akan haid? Sbb rasa sakit perut macam senggugut jee. ?

2 Balas

puan boleh cuba guna upt yg clearblue nya...dia kn tnjuk pregnant/not pregnant..sbb klu cek 2-3 hri bfore trikh period pun xde msalah klu +ve, sbb ikut hormon msing2. stiap org lain2 wktu subur...ad yg detect awal, ad yg detect lmbat✌️....

Sis dh g klnik jmpe doc?