upt positif tapi datang haid

assalamualaikum mommy.. pernah x ada dikalangan mommies yg check upt dapat positif, tp 2 hari lepas tu datang haid mcm biasa, then check upt tetap positif.. adakah itu hamil atau bukan?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

upt positif tapi datang haid
2 Balas

Ada juga bunting pelanduk sis better consult dengan doctor, banyak kemungkinan sebab saya pun tgh bleeding dan sekarang memang tarikh saya sepatutnya datang period.

2mo ago

Bunting tapi datang period mcm biasa, atau keluar darah sampai tempoh matang kandungan. kdng disebabkan kedudukan uri di bawah.

hamil. kena scan

2mo ago

dh.. sy kene jumpa pakar, bila check upt mmg positif, docter ckp sy hamil, tp scan rahim mcm kosong, 2 minggu lg baru repeat scan semula, harap ada keajaiban buat sy