Tanda Nk Bersalin

Haii mommy... Sy 1st pregy... Sy fh 38 weeks.. Due 12.9.. Sy dh mula rs contraction tp xlama... Bby keep moving ke kiri n kanan.. Kdg2 menendang... Detik yg nurse suh kira pn ok... Sy xtaw sama ada ptt ke sy ke hospital utk cek? Sy confeus tanda betul2 rs nk bersalin tu.. Sy risau ttbe je dia nk kua.. If dpt tanda awal bole sy prepared nk ke hospital... Bole x mommy share...

1 Balas

Hi sis, di sini ada panduan lengkap tanda tanda nak bersalin peringkat demi peringkat. Semoga ia bermanfaat! https://my.theasianparent.com/tanda-nak-bersalin/?utm_source=search&utm_medium=app

5y ago

Thankkk youuu for sharing