isu boikot barang baby

haii mommies...sy sekarang dilema pasal diaper anak..masa newborn ada cuba drypers wwd, huggies airsoft n genki turns out paling puas hati dengan huggies tu n cadang nak topup lagi diaper jenama tu..tapi dengan sekarang isu boikot, sy tak tahu nak teruskan guna huggies atau nak kena hunting balik cari diaper yg sesuai utk anak.. sy perlukan pendapat mommies atau cadangan jenama diaper yg setanding dgn huggies airsoft tu klau ada..terima kasih mommy² semuaa 🙏🏻🙏🏻

36 Balas

Saya pun pakai Huggies Airsoft, Nature Made & Dry Pants. Tapi sekarang dah tukar pada Drypers Touch. Memang beza sikit. Sekarang ni just try and error. Alhamdulillah, setakat ni okay. Cuma Drypers ni tak da la selembut macam Huggies tu. Tak pasti pampers apq lagi yang boleh. Mamypoko boleh ke ya?

6mo ago

@Syuhada Zahari Drypers Touch ada indicator sis. So far tak da berbulu pampers ni cuma dalam tu tak selembut brand Huggies. MamyPoko lak katanya pro-Isr@&l kan.